Blog Archives

Dorset House

A full upgrade and refurbishment in a house overlooking Dorset Square, we aimed to keep the traditional features within the modern and clean finish.

Vauxhall Bridge Road

Planning has been achieved for two contemporary penthouse apartments on top of an eight storey building located on a red route in Victoria. Each unit benefits from a private 650 sq ft terrace on top of the roof of the new penthouses. Imperial completed the full design of the units and communal refurbishment and have now sold their interest in this scheme.

Mattock Lane

Imperial are in the process of building out four new duplex units, each unit will have 2 bedrooms, contemporary finishes with the benefit from off-street parking and views of Walpole Park.

Lord’s View One

We have achieved planning permission for the development of four contemporary penthouses, each to benefit from a view overlooking the world famous Lords Cricket ground and a rear view of the City and Regents park. There will be a complete refurbishment of the entire building with communal works to include replacement of all of the windows; balconies; new fa├žade; four new lifts; new lobbies on the ground floor and every hallway throughout the building; rehousing of water tanks; electrical upgrades and new fire safety throughout.

Frognal Court

Development of 8 luxury penthouses. Each apartment will benefit from scenic views from the front and rear, 2 bedrooms, 2 bathrooms and an allocated off-street car parking space. The existing building will have four new lifts installed into the building, some of the external elements decorated and a full upgrade to the Fire and Building compliance – as part of our refurbishment works.

Hamilton Court

Hamilton Court is a prestigious Art Deco development in the heart of Maida Vale. The 5th floor roof level extension created four new residential penthouse units (2 x 3 bedroom and 2 x 2 bedroom units) and a roof terrace with associated external alterations and balustrades. The common parts have undergone extensive refurbishment, modernising the property whilst respecting its Art Deco roots. Works included amendments to the ground floor landscaping, creation of four additional car parking spaces within a re-arranged ground floor parking layout and the replacement of existing single glazed Crittall windows with double glazed metal framed windows to all flats in the building.

Share